We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaal-verhuisadvies.be is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Emigratie informatie

Internationaal-verhuisadvies.be verzamelt voor u extra nuttige informatie. Wij delen deze ervaringen graag met u en hopen u op deze wijze verder te helpen bij een zorgeloze emigratie. Doe er uw voordeel mee!

Wereldschool

Onderwijs
De Wereldschool verzorgt het afstandsonderwijs voor Nederlandstalige kinderen die in het buitenland verblijven. Met de Wereldschool kan het onderwijs doorgang vinden, waar ook ter wereld de kinderen zich bevinden. De Wereldschool biedt onderwijs aan kinderen van drie tot en met achttien jaar. Naast het onderwijs kan de Wereldschool u ook van dienst zijn met de voorbereiding op het vertrek naar het buitenland en het testen van kinderen. Meer info: www.wereldschool.nl

Het Emigrantenpakket

De Wereldschool heeft een nieuw taalprogramma voor kinderen van gezinnen die geëmigreerd zijn of gaan emigreren. Aan kinderen vanaf 6 jaar wordt de mogelijkheid geboden te leren lezen en schrijven in het Nederlands.

Vertalingen

Rondom een internationale verhuizing spelen veel zaken een rol. Vaak is een goede vertaling daarbij van cruciaal belang. Je krijgt namelijk te maken met administratieve verplichtingen in het land van bestemming. Hierover verzamelden wij enkele tips:

(1) Maak een duidelijk overzicht van de uittreksels, bewijsformulieren of contracten die je in de nieuwe taal nodig zult hebben om bv. een eventuele verblijfsvergunning aan te vragen. Een bezoekje aan de gemeente om je in- of uit te laten schrijven, een geboorteakte aan te vragen of je paspoort en rijbewijs te verlengen, kosten vaak veel tijd en vergen het nodige geduld.
(2) Ga naar een beëdigd vertaler die is gespecialiseerd in officiële en juridische documenten. Hulp van vrienden kan helpen, maar bespaar hier niet op; er hangt vaak veel van af.
(3) Check bij het bureau of ze ook werken met zogenaamde ‘native-speakers’ zodat u zeker weet dat uw vertalingen aansluiten bij de taal van de bevolking.

Meer informatie voor vertalingen van / naar Engels en Spaans; www.linguistica.nl

Waarom Internationaal-verhuisadvies.be

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes