Ontvang 5 gratis offertes van verhuisfirma's en bespaar tot wel 40%
Waar woont u nu en waar verhuist u naartoe?
Onze dienst helpt dagelijks meer dan 200 mensen met hun verhuis
Een netwerk van meer dan 500 verhuisfirma's
100% gratis dienst, zonder verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Verhuizen naar Frankrijk

france_removal
move_france
move_to_france
mover_france
moving_company_france
removalcost_france

Internationaal-verhuisadvies.be is de grootste professionele en onafhankelijke verhuiswebsite van België. Al meer dan 200.000 mensen zijn in de afgelopen 10 jaar via ons netwerk van internationale verhuisbedrijven verhuisd. U kunt ons gebruiken om verhuisfirma’s te vinden en te vergelijken voor uw verhuis naar Frankrijk, maar we bieden ook allerlei nuttige informatie over uw verhuis. Door internationale verhuisfirma’s te vergelijken, bespaart u al snel tot 40% op uw verhuiskosten naar Frankrijk. Bovendien selecteren wij voor u alleen gecertificeerde firma’s.

Hoe werkt onze dienst?

Om te beginnen vult u het bovenstaande formulier in. Dat duurt maar een minuut! U kunt dan spoedig een e-mail verwachten met daarin de internationale verhuisbedrijven waaraan uw aanvraag gekoppeld is. Die verhuisbedrijven zullen vervolgens binnen 48 uur contact met u opnemen. Zij hebben wellicht nog aanvullende informatie nodig en zullen in sommige gevallen een afspraak maken om bij u langs te komen om het volume van de internationale verhuis te bepalen. Zodra u meerdere offertes heeft ontvangen, kunt u gaan vergelijken.

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul uw verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over uw verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers u de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
We koppelen uw prijsaanvraag aan 5 passende verhuisfirma’s. U ontvangt van iedere verhuisfirma een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak uw keuze
U kunt de verhuisfirma’s vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Zo bespaart u tot wel 40% en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.