We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaal-verhuisadvies.be is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen naar Duitsland

germany_removalmove_germanymove_to_germanymover_germanymoving_company_germanyremovalcost_germany

Verhuizen naar Duitsland.

Internationaal-verhuisadvies.be is de grootste professionele en onafhankelijke verhuissite van België. Al meer dan 200.000 mensen zijn in de afgelopen 10 jaar via ons netwerk van internationale verhuizers verhuisd. U kunt ons gebruiken voor het vinden van verhuisbedrijven naar Duitsland, voor het vergelijken van verhuisbedrijven, maar ook voor allerlei nuttige informatie over uw verhuizing. Door het vergelijken van internationale verhuisbedrijven bespaart u al snel tot 40% op uw verhuiskosten naar Duitsland. Bovendien selecteren wij voor u alleen gecertificeerde bedrijven.

Waarom ons kiezen voor het selecteren van een verhuisbedrijf?

  • Bespaar tijd: Stop het eindeloze zoeken. U vult het offerte-aanvraag formulier binnen 1 minuut in en ontvangt binnen 24 uur vijf verhuisoffertes.
  • Bespaar geld: Door internationale verhisbedrijven te vergelijken bespaart u al snel tot 40% op uw verhuizing naar Duitsland.
  • Onze service is 100% gratis en
  • Verhuis slimmer: Gebruik onze gratis tips om u maximaal voor te bereiden op uw verhuizing.

Vergelijk altijd verhuizers voor u een keuze maakt.

Vergelijk altijd offertes van verhuisbedrijven voordat u een keuze maakt. Op die manier zult u gemakkelijk alle eigenschappen van de bedrijven op een rijtje kunnen zetten. Vervolgens is het aan u om te beslissen welke het beste bij u past. Sommige mensen kiezen uitsluitend voor de goedkoopste prijs, maar vaak gaat het ook over het gevoel dat u heeft bij een verhuizer, u verhuist tenslotte wel uw persoonlijke eigendommen naar Duitsland. De verhuisfirma’s waar wij mee samenwerken weten dat u gebruik maakt van onze service; daardoor zullen zij u een scherpere offerte aanbieden. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste prijs betaald voor het verhuizen van uw inboedel. Gebruik dus onze verhuisservice om gemakkelijk 5 offertes van betrouwbare verhuisbedrijven naar Duitsland te vergelijken. Onze service is 100% gratis en vrijblijvend, het invullen van ons offerte-formulier neemt bovendien maar één minuut van uw tijd in beslag.

Waar u op moet letten bij een verhuizing naar Duitsland.

Het verhuizen van uw inboedel is niet altijd gemakkelijk. Uw inboedel kan beschadigen onderweg naar uw nieuwe huis, maar ook voor uw rug is het niet goed. Daarom kiest 90% voor een internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar Duitsland. Maar waar moet u dan op letten? Wij zetten deze punten voor u op een rijtje:

  1. Kies een gecertificeerde verhuizer. De medewerkers van het internationale verhuisbedrijf kennen de laad- en lossituatie goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn gewend om in Duitsland een verhuizing te laden of te lossen. De Duitsland-specialist is bovendien voordeliger omdat hij deze verhuizingen vaker uitvoert en ze daardoor kan combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
  2. Bepaal vooraf goed wat u zelf kunt doen en wat u allemaal wel of niet wilt meenemen. Dit bespaart u tijd, maar ook geld. Bespreek dit met de verhuizers die contact met u op zullen nemen en vraag zijn/haar advies om te besparen. Lees meer bespaartips voor particuliere verhuizingen.
  3. Vraag offertes aan bij enkele verhuis specialisten en vergelijk. Vul het formulier boven aan deze pagina in ontvang snel en gemakkelijk meerdere verhuisoffertes voor een verhuizing naar Duitsland.

 

Waarom Internationaal-verhuisadvies.be

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen naar Duitsland

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes