We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaal-verhuisadvies.be is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen overzee

U wilt verhuizen overzee naar een ander continent, zoals Australië of Zuid-Amerika? Dan is het belangrijk dat u deze verhuizing goed voorbereidt. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat u meerdere offertes aanvraagt voor uw verhuizing overzee, zodat u de verschillende verhuizers goed kunt vergelijken.

Overzee verhuizen, hoe gaat het in zijn werk?

Bij verhuizen overzee komen een aantal zaken om de hoek kijken waaraan gedacht moet worden. Zo zal het transport per schip of vliegtuig gaan in houten kisten of stalen containers. De verhuizer in land van bestemming zal de goederen lossen. Het is belangrijk dat de inboedel zeer goed ingepakt is. Zo is het aan te raden om schilderijen en andere kostbare goederen te verpakken in speciale kisten, zodat deze tijdens de verhuizing overzee niet kunnen beschadigen.

Het laden van alle inboedel wordt door de Belgische verhuizer gedaan, terwijl het lossen van de inboedel door de verhuizer in het land van bestemming wordt uitgevoerd. Het is dus belangrijk dat de Belgische verhuizer goede en betrouwbare contacten heeft met verhuizers in het buitenland.

Het uitpakken van de inboedel wordt door uzelf gedaan, maar het is wel mogelijk om de montage van gedemonteerde meubelen aan de verhuizers over te laten.

Meer weten over verhuizen overzee?

Wilt u meer weten over een overzee verhuizing? Lees dan onze handige bespaartips en inpaktips eens door. Ook kunt u meteen meerdere offertes aanvragen van gespecialiseerde overzee verhuizers.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via [email protected]. Wij helpen u graag verder!

Waarom Internationaal-verhuisadvies.be

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes