We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaal-verhuisadvies.be is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

FAQ

Hebt u andere vragen over een internationale verhuizing die niet op de website bij de veelgestelde vragen staan, stel deze per email door hier te klikken.

Kan ik een auto ook meeverhuizen?
Ja, een auto kan ook meeverhuisd worden. Hierbij moet wel afgewogen worden of het niet verstandiger (goedkoper) is om de auto zelf te rijden.

Is het mogelijk om huisdieren te verhuizen?
De meeste verhuizers zullen zelf geen levende have verhuizen. Hiervoor worden door de verhuizer meestal gespecialiseerde bedrijven ingeschakeld, die uw (huis) dier vakkundig kunnen transporteren.

Kan ik nieuwe aankopen ook laten afleveren bij mijn verhuizer om mee te nemen?
Het kan voor u verstandig zijn om uw nieuwe aankopen in België te doen en te laten verhuizen naar uw nieuwe bestemming. Let daarbij op dat u met de verhuizer afspraken maakt dat deze inboedel bij de verhuizer wordt afgeleverd door de winkel waar u het heeft aangeschaft. Zo voorkomt u extra kosten.

Hoe lang van tevoren moet ik beginnen met offertes aan te vragen?
Het is aanbevolen om dit minimaal 4 maanden voorafgaand aan de verhuizing te doen, aangezien u dan weloverwogen een keuze kunt maken en vervolgens nog ruim de tijd hebt om te bepalen welke spullen er mee moeten. Bedenk ook dat een tijdige overeenkomst met een verhuizer ook kan leiden tot een aantrekkelijk tarief omdat de verhuizer het dan zo gunstig mogelijk kan inplannen en of combineren met andere verhuizingen naar uw bestemming.

Is het mogelijk om een container voor een overzee verhuizing zelf te laden?
Een gerenommeerd verhuisbedrijf zal niet zo snel een verhuizing doen die door de klant zelf is ingeladen in een container. De kans op schade is zo groot, dat verzekeren te risicovol zal zijn. Indien u dit risico wilt nemen, dan adviseren wij u contact op te nemen met een containertransportbedrijf om te zien of deze bedrijven u kunnen helpen. Vooral het laden en lossen van de verhuizing die overzee met een container gaat, is essentieel in het verhuisproces. De container staat bloot aan hevige bewegingen (o.a. bij het laden door de kranen in het schip en tijdens transport en lossen), waardoor het absolute noodzaak is om goed te pakken en laden. Hiervoor ontwikkelen internationaal verhuizers speciale verpakkingen en hebben hiervoor opgeleid personeel.

Transporteren jullie zelf of weten jullie bedrijven die verhuizingen doen?
internationaal-verhuisadvies is geen verhuisbedrijf, maar adviseur en bemiddelaar. Wij kunnen een aanvraag voor een verhuizing doorsturen naar speciaal geselecteerde internationale verhuizers. Deze bedrijven kunnen dan contact met u opnemen over de verhuizing.

Is deze site alleen voor internationale bedrijfsverhuizingen of ook voor particulieren?
De site is er voor iedereen die internationaal gaat verhuizen. Indien uw verhuizing al in voorbereiding is, kunt u gebruik maken van de offerte aanvraag service, en handige tips halen op de site.

Wordt zelf ingepakte inboedel verzekerd?
De meeste verhuisbedrijven zullen alleen in geval van het zelf inpakken van breekbare of zeer waardevolle spullen dit niet verzekeren. Voor overige inboedelzaken zoals kleding, boeken, etc zal dit niet het geval zijn. Om hiervan zeker te zijn, kunt u dit het beste met de individuele verhuizer bespreken.

Kan ik ook een globale offerte aanvragen via het emailadres op de website?
Neen, het is alleen mogelijk om kostenindicaties of offertes op te vragen via het offerteaanvraag formulier. Op deze wijze ontvangt u direct van de gespecialiseerde verhuizer alle informatie.

Waarom Internationaal-verhuisadvies.be

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes