1. Vul het formulier in » 2. Ontvang 5 offertes » 3. Bespaar tot wel 40% »

Bespaar

Op uw verhuizing
Het duurt maar 1 minuut

Vergelijk & bespaar

Ontvang 5 gratis offertes
van vertrouwde verhuisbedrijven
We hebben al meer dan 200.000 mensen helpen verhuizen!
Bespaar tot wel 40% op uw verhuiskosten
100% gratis service en geen verplichtingen
Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut
Alleen gekwalificeerde en professionele verhuizers

canada_removalmove_canadamove_to_canadamover_canadamoving_company_canadaremovalcost_canada

Verhuizen naar Canada.

Internationaal-verhuisadvies.be is de grootste professionele en onafhankelijke verhuissite van België. Al meer dan 200.000 mensen zijn in de afgelopen 10 jaar via ons netwerk van internationale verhuizers verhuisd. U kunt ons gebruiken voor het vinden van verhuisbedrijven naar Canada, voor het vergelijken van verhuisbedrijven, maar ook voor allerlei nuttige informatie over uw verhuizing. Door het vergelijken van internationale verhuisbedrijven bespaart u al snel tot 40% op uw verhuiskosten naar Canada. Bovendien selecteren wij voor u alleen gecertificeerde bedrijven.

Waarom ons kiezen voor het selecteren van een verhuisbedrijf?

  • Bespaar tijd: Stop het eindeloze zoeken. U vult het offerte-aanvraag formulier binnen 1 minuut in en ontvangt binnen 24 uur vijf verhuisoffertes.
  • Bespaar geld: Door internationale verhisbedrijven te vergelijken bespaart u al snel tot 40% op uw verhuizing naar Canada.
  • Onze service is 100% gratis en
  • Verhuis slimmer: Gebruik onze gratis tips om u maximaal voor te bereiden op uw verhuizing.

Vergelijk altijd verhuizers voor u een keuze maakt.

Vergelijk altijd offertes van verhuisbedrijven voordat u een keuze maakt. Op die manier zult u gemakkelijk alle eigenschappen van de bedrijven op een rijtje kunnen zetten. Vervolgens is het aan u om te beslissen welke het beste bij u past. Sommige mensen kiezen uitsluitend voor de goedkoopste prijs, maar vaak gaat het ook over het gevoel dat u heeft bij een verhuizer, u verhuist tenslotte wel uw persoonlijke eigendommen naar Canada. De verhuisfirma’s waar wij mee samenwerken weten dat u gebruik maakt van onze service; daardoor zullen zij u een scherpere offerte aanbieden. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste prijs betaald voor het verhuizen van uw inboedel. Gebruik dus onze verhuisservice om gemakkelijk 5 offertes van betrouwbare verhuisbedrijven naar Canada te vergelijken. Onze service is 100% gratis en vrijblijvend, het invullen van ons offerte-formulier neemt bovendien maar één minuut van uw tijd in beslag.

Waar u op moet letten bij een verhuizing naar Canada.

Het verhuizen van uw inboedel is niet altijd gemakkelijk. Uw inboedel kan beschadigen onderweg naar uw nieuwe huis, maar ook voor uw rug is het niet goed. Daarom kiest 90% voor een internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in verhuizingen naar Canada. Maar waar moet u dan op letten? Wij zetten deze punten voor u op een rijtje:

  1. Kies een gecertificeerde verhuizer. De medewerkers van het internationale verhuisbedrijf kennen de laad- en lossituatie goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn gewend om in Canada een verhuizing te laden of te lossen. De Canada-specialist is bovendien voordeliger omdat hij deze verhuizingen vaker uitvoert en ze daardoor kan combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
  2. Bepaal vooraf goed wat u zelf kunt doen en wat u allemaal wel of niet wilt meenemen. Dit bespaart u tijd, maar ook geld. Bespreek dit met de verhuizers die contact met u op zullen nemen en vraag zijn/haar advies om te besparen. Lees meer bespaartips voor particuliere verhuizingen.
  3. Vraag offertes aan bij enkele verhuis specialisten en vergelijk. Vul het formulier boven aan deze pagina in ontvang snel en gemakkelijk meerdere verhuisoffertes voor een verhuizing naar Canada.

 

Bespaar tot wel 40% op uw verhuiskosten
100% gratis service en geen verplichtingen
Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut
Alleen gekwalificeerde en professionele verhuizers